Hrană pentru animalele din adapostul Life Goes On

 

Ionut Stanciu Asociația Life Goes On

10% Complete
300 RON
Donations raised
3,000 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Evenimentul cu ocazia căreia se face această strangere de fonduri este o zi de naștere. Zi de naștere a celui carea pus bazele Asociației "Life Goes On", cel care a reușit să salveze sute de animale precum câini, pisici, cai, măgari, iepuri și multe altele, persona care a luptat și a sperat ca fiecare animăluț să aibă parte de un final fericit. Multe din animalele salvate au ajuns în propriile lor familii iar altele și-au găsit casă în adăpostul construit special pentru ele. De-a lungul timpului mai multe proiecte au fost desfășurate, toate venind în ajutorul animalelor abandonate, toate au încercat să descurajeze cruzimea față de animale și să conștientizeze oamenii asupra consecințelor acțiunilor lor, cu privire la animale și mediul înconjurător. Am făcut campanii de steilizare prin care am redus semnificativ numărul de viitoare animale abandonate, din zonă, și am derulat proiecte în care am implicat copii, încercând să influențam următoare generație să ia decizii mai bune, și să acționeze cu empatie atunci când au de-a face cu un animal. Copiii au avut ocazia să interacționeze cu animalele din adăpost, astfel între patrupede și copii s-au format legături speciale și emoționante. Acum vrem să procurăm hrană și pentru animalele care au o familie, familii care nu vor să renunțe la acestea însă resursele financiare nu le permite să procure hrana necesară și corespunzatoare pentru acestea. Cu fiecare acțiune pe care o facem, sperăm să aducem o schimbare în bine pentru animale și pentru mediul în care ele traiesc.

Donează pentru prietenii blănoși care au nevoie de ajutor pentru a avea asigurată hrana de zi cu zi!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea Asociației "Life Goes On" o constitue actele caritabile, acordarea de ajutor moral și material celor aflați în nevoie, protejarea mediului înconjurător, apărarea drepturilor animalelor și stoparea cruzimii față de acestea.

Scopul acestui proiect este acela de procura hrana pentru animalele din familii mai nevoiașe care nu își permit întotdeauna să cumpere hrana corespunzăoare pentru animăluțele lor. Deși aceste familii nu au o bună situație financiară nu vor să renunțe la câinii sau pisicile din ograda lor, însa au nevoie de ajutor cu hranirea. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donations

Anonymous

150 RON
19 Nov 2021
16 Nov 2021
Ionut Stanciu : Asociația Life Goes On
Hrană pentru animalele din adapostul Life Goes On